Почистване на отпадъци

Боклук Ком е една от водещите фирми в България, която предлага професионални услуги по почистване на отпадъци от апартаменти. Компанията предлага и изхвърляне на всякакъв тип отпадъци, демонтаж и изхвърляне на стари мебели, демонтаж на настилки и облицовки. Извършва събиране, изнасяне, товарене и извозване до специализирано депо. Екипът на фирмата е професионален и притежава нужните знания и умения за този тип услуги.

Цените стартират от/до!

Стари мебели10 до 15 лв.
Всички апартаменти60 до 180 лв.
След пожар120 до 240 лв.
Мазета и тавани60 до 120 лв.
Минимална стойност80 до 90 лв.
Почистване на отпадъци от апартаменти и къщи в София

Услугите в областта на почистването на отпадъци са екологично чисти и безопасни. Момчетата осигуряват добро качество и максимална ефективност. Фирмата гарантира качествено почистване на всички видове отпадъци, включително битови, строителни, електронни и друг вид боклук.

В днешно време все повече хора се нуждаят от професионални услуги за почистване на апартаменти. Имат нужда и от изнасяне на отпадъци, демонтаж и изхвърляне на стари мебели и настилки. Боклук Ком предлага всичко това на своите клиенти, като осигурява висококачествени и ефективни решения в областта на санитарните услуги.

Основни услуги, предлагани от Боклук Ком:

 • Почистване на отпадъци от апартаменти
  Професионалният екип на Боклук Ком почиства всички видове отпадъци от апартаменти, като се грижи за опазването на околната среда и спазването на екологичните изисквания.
 • Изнасяне на всякакъв тип отпадъци
  Боклук Ком работи с различни видове отпадъци, включително строителни, битови, опасни и електронни отпадъци. Те се сортират и изхвърлят в специализирани депа в съответствие с нормативните актове.
 • Демонтаж и изхвърляне на стари мебели
  Специалистите на Боклук Ком премахват и изхвърлят стари мебели, които вече не са функционални или в добро състояние, осигурявайки бързо и ефикасно решение на проблема с местата, заети от ненужни предмети.
 • Премахване на стари настилки и облицовки
  Боклук Ком извършва демонтаж на стари настилки, облицовки и други обшивки, които са в лошо състояние или вече не съответстват на модерните интериорни изисквания.
 • Товарене и извозване на отпадъци до специализирани депа
  След като отпадъците са събрани, екипът на Боклук Ком ги товари и извозва до специализирани депа или съоръжения за обработка на отпадъци. Това гарантира, че отпадъците се изхвърлят правилно и съобразно с екологичните изисквания.

Боклук Ком се стреми да предоставя висококачествени услуги в областта на почистването и изхвърлянето на отпадъци. По този начин помага на своите клиенти да поддържат чистота и ред в домовете и офисите си. Ние разбираме значението на опазването на околната среда и се съобразяваме със законодателството и екологичните стандарти. Отделяме специално внимание на селективното събиране и изхвърляне на отпадъци, като същевременно се стремим да обработваме възможно най-голяма част от тях.

Ако се нуждаете от професионални услуги за почистване на апартамент, изнасяне на отпадъци, демонтаж и изхвърляне на стари мебели и настилки, не се колебайте да се свържете с Боклук Ком. Ние ще се погрижим за вашите нужди и ще осигурим бързо и ефикасно решение на проблемите с отпадъците и непотребните предмети.

Често задавани въпроси

Как мога да поръчам услуга за изхвърляне на отпадъци и колко ще струва като цена?

За да поръчате услугата, можете да се свържете с Боклук Ком по телефона, имейл или чрез уебсайта на компанията. Цената на услугата варира в зависимост от обема на отпадъците и мебелите, както и от сложността на работата. За точна оферта е препоръчително да се свържете с компанията и да предоставите информация за вашите нужди.

Какъв вид отпадъци могат да бъдат изхвърлени от Боклук Ком и какво се случва с тях?

Компанията работи с различни видове отпадъци, включително строителни, битови, опасни и електронни отпадъци. Важно е да уведомите компанията за специфични видове отпадъци, които имате, за да се подготвят правилно и да спазват изискванията за изхвърляне. Отпадъците и мебелите се извозват до специализирани депа или съоръжения за обработка на отпадъци, където се сортират и рециклират, ако е възможно. Всички опасни и нерециклируеми отпадъци се изхвърлят съобразно с екологичните изисквания от законодателството.

Scroll to Top