Почистване на мазе и таван

Услугите от Боклук Ком включват не само извозване, но и комунални услуги като почистване на мазе и таван, изнасяне на отпадъци, товарене и извозване до специализирано депо.

Почистване на мазе или таван в София - хамали и цени

Много домове и офиси имат мазета и тавани, които често се превръщат в складови помещения за ненужни вещи и стари мебели. Но тези пространства могат да бъдат полезни вместо да се използват за съхранение на безполезни вещи. Боклук Ком предлага професионални услуги по почистване на мазе и таван, което включва изнасяне и изхвърляне на ненужните вещи, почистване на пространството и разделяне на вещите, които са стойностни и могат да бъдат запазени.

Изнасянето на отпадъци е още една услуга, която предлага Боклук Ком. Не е възможно да се избегне хвърлянето на отпадъци, но може да се направи в съответствие с природата. Боклук Ком разполага с модерна и екологична техника за товарене и извозване на отпадъци до специализирано депо, където те ще бъдат обработени по най-добрия начин.

Услуги за почистване на мазе или таван

  1. Почистване на мазета и тавани. Включва изнасяне и изхвърляне на ненужните вещи, почистване на пространството и разделяне на вещите, които са стойностни и могат да бъдат запазени.
  2. Изнасяне на отпадъци. Предлагаме екологично товарене и извозване на отпадъците до специализирано депо, където те ще бъдат обработени по най-добрия начин.
  3. Товарене на отпадъци. Предоставяме квалифицирани специалисти и машини, които ще транспортират всички отпадъци до мястото на изхвърляне.
  4. Извозване на отпадъци. Предлагаме бързо и ефективно извозване на всички видове отпадъци.
  5. Комунални услуги. Включват градински дизайн, озеленяване и други услуги, свързани с поддръжката на обществени пространства.

Боклук Ком е компания, която предлага широка гама от услуги, свързани с градинския дизайн, озеленяване и комунални услуги. Ние се стремим да създадем красива и зелена околна среда, където хората могат да се чувстват комфортно и добре. Ние вярваме, че за да се постигне това, е необходима не само красота, но и чистота, редовно почистване и изхвърляне на отпадъци.

Ако търсите надеждна компания за комунални услуги, изнасяне на отпадъци и почистване на мазета и тавани, Боклук Ком е най-добрият избор за Вас. Нашите квалифицирани специалисти и екологични технологии са предназначени да осигурят на клиентите ни висок клас услуги и професионално обслужване. За повече информация и запитвания, моля посетете нашия уеб сайт или се свържете с нашия екип за клиентски услуги.

Често задавани въпроси и отговори

Колко време отнема да се почисти мазето или тавана ми?

Отнема различно време в зависимост от размера на помещението и количеството на вещи, които трябва да бъдат изхвърлени или запазени. Можем да предложим оценка на времето и цената, след като осъществим безплатен оглед на място.

Каква е цената за изнасяне на отпадъци от мазе или таван с фирма и хамали?

Цената се определя в зависимост от обема на отпадъците и техния тип. По-голямото количество на отпадъци обикновено води до по-ниска цена на единица. За да получите точна цена, молим да се свържете с нас, за да осъществим безплатен оглед и да предоставим оферта.

Какъв вид отпадъци можете да изнесете?

Изнасянето на отпадъците включва всякакъв тип общ и смесен битов отпадък, електроника, строителен отпадък и други необходими материали, които могат да бъдат изхвърлени. Ние работим със специализирани депа, където отпадъците се обработват на екологично приемлив начин.

Какво е работното ви време и как да се свържем с вас?

Обикновено работим от понеделник до неделя, от 7:00 до 22:00 часа. Но можем да се адаптираме към нуждите на клиентите и да осъществяваме работа в удобно за тях време, дори и нощем.
Можете да се свържете с нас чрез телефон, имейл или ни пишете във Вайбър. Нашите специалисти по клиентско обслужване ще се радват да Ви отговорят на всички въпроси и да Ви предоставят ценова оферта за желаната от Вас услуга.

Scroll to Top