Почистване на гараж

За нас „почистване на гараж“ не е просто думи, а сериозен подход към работата. Използваме професионални средства и технологии, а гаражът е чист, безопасен и уютен, когато приключим с работата.

Внимаваме за всеки детайл, така че вашият гараж да изглежда чисто нов. Не става дума просто за премахване на боклуци. Нашата цел е да осигурим безопасно, чисто и здравословно пространство, където можете да се чувствате добре.

Нашата дейност не включва просто почистване на гараж. Нашата компания осигурява дезинфекция по протокол и извозва отпадъци на законни депа и сметища. Боклук Ком гарантира качество и надеждност във всяка услуга.

Почистване на гараж в София

Услуги предлагани от Боклук Ком

Почистване на гараж: Отстраняваме всички видове отпадъци и прах, за да осигурим безопасно и чисто пространство. Нашият екип е обучен и опитен в тази област.

Дезинфекция: Извършваме дезинфекция по протокол, за да предпазим вашия гараж от вируси и бактерии. Това е важно за здравето и сигурността на всички.

Извозване на отпадъци: Нашата фирма се грижи за извозването на отпадъците към законни депа и сметища. Боклук Ком е винаги на ваша страна за справяне с този труден и важен процес.

За контакт с нас: 0888 094 417. Работим в София.

Често задавани въпроси:

Какво включва почистване на гараж в София?

Почистване на гараж включва премахване на всички видове отпадъци, прах и мръсотия. Извършва се и дезинфекция по протокол. Всичко това е с цел да се осигури чисто и безопасно пространство.

Как се справяте с отпадъците?

Боклук Ком се грижи за законното извозване на всички отпадъци. Всичко, което се събере по време на почистване на гараж, се отнася до депа и сметища, които са регистрирани и отговарят на всички законови изисквания.

Каква е времевата рамка за почистване на гараж?

Времето за почистване може да варира в зависимост от големината и състоянието на гаража. Ще обсъдим вашите нужди и ще ви предложим най-подходящата и ефективна услуга.

Scroll to Top