Извозване на стари мебели

Боклук Ком е професионална компания, която предлага услуги по извозване на стари мебели от апартамент, къща, гараж, мазе или таван. Ние сме екип от квалифицирани специалисти, които са посветени на качественото обслужване на нашите клиенти. Разбираме, че извозването на стари мебели може да бъде трудна задача за много хора, затова предлагаме професионално и ефективно решение за това.

Цените стартират от/до!

Стари мебели10 до 15 лв.
Всички апартаменти60 до 180 лв.
След пожар120 до 240 лв.
Мазета и тавани60 до 120 лв.
Минимална стойност80 до 90 лв.

Какво предлага Боклук Ком?

В Боклук Ком предлагаме цялостна услуга за извозване на стари мебели. Това включва:

 • Демонтаж на старите мебели. нашите служители са обучени да демонтират мебелите бързо и ефективно, без да предизвикат щети на сградата или обстановката.
 • Транспортиране до законно депо. след демонтажа на мебелите, те се транспортират до законно депо за обработка и рециклиране. Ние използваме специални превозни средства, за да можем да транспортираме мебелите бързо и ефективно.
 • Рециклиране на мебелите. в законно депо мебелите се обработват и рециклират, като се отделят материали като дърво, метал, текстил и др.

Как да поръчаме услугата за извозване от Боклук Ком?

За да поръчате услугата за извозване на стари мебели от Боклук Ком, трябва да се свържете с нас чрез телефон, електронна поща или онлайн формуляр на нашия уебсайт. Нашите оператори ще ви предоставят необходимата информация за услугата, както и оферта според вашите нужди.

Каква е цената на извозването на стари мебели?

Цената на извозването на стари мебели зависи от множество фактори, като обема на мебелите, броя на етажите, от които трябва да се извозват мебелите и други фактори. В Боклук Ком предлагаме индивидуални оферти за всеки клиент, които са съобразени с конкретните нужди и изисквания на клиента. За да получите оферта, може да се свържете с нас чрез телефон, електронна поща или онлайн формуляр на нашия уебсайт.

Какви видове стари мебели можем да извозим?

 • В Боклук Ком можем да извозим всички видове стари мебели, като например:
 • Мека мебел: дивани, фотьойли, канапета и др.
 • Твърда мебел: шкафове, маси, столове и др.
 • Легла: двойни, единични, креватчета за бебета и др.
 • Гардероби: стандартни, вградени, към стена и др.

Защо да изберете Боклук Ком?

В Боклук Ком разполагаме с необходимата техника и опит, за да можем да предоставим висококачествена услуга за извозване на стари мебели. Нашите служители са обучени да работят в различни среди и да извозват мебелите бързо и ефективно. Ние гарантираме, че всички мебели ще бъдат извадени от сградата и извозени до законно депо за обработка и рециклиране. В Боклук Ком използваме само екологично чисти и безопасни средства за извозване на мебелите, за да можем да осигурим здравословна и чиста среда за всички наши клиенти.

Как да се свържете с Боклук Ком?

За да се свържете с Боклук Ком и да поръчате услугата за извозване на стари мебели или другите ни услуги, можете да ни се обадите на телефонен номер или да ни пишете на електронната ни поща. Освен това, можете да използвате и онлайн формуляра на нашия уебсайт, където може да посочите конкретните ви нужди и да получите индивидуална оферта.

Как да изберем правилната компания?

При избора на компания за извозване е важно да се обърне внимание на няколко фактора. Те включват:

 • Професионализъм: изберете компания, която разполага с необходимата техника и опит за извозване на стари мебели.
 • Размер на компанията: по-големите компании обикновено имат по-голям опит и могат да предложат по-широк спектър от услуги.
 • Цена: цената на услугата е важен фактор при избора на компания. Но не забравяйте, че качествената услуга има своята цена.
 • Отзиви на клиенти: прочетете отзивите на клиенти за компанията, за да се уверите, че ще получите качествена и надеждна услуга.

ЧЗВ за извозване на стари мебели – услуги и цени

Извозване на стари мебели от адрес
Какво е извозване на мебели, какви услуги включва и какви са цените на услугите в София?

Извозването на стари мебели е процесът на демонтаж, транспортиране и извеждане на старите мебели от дадено място. Този процес може да включва различни услуги като демонтаж на мебелите, транспортиране до депо за рециклиране и други. Цената за извозване на стари мебели зависи от много фактори като броя на мебелите, техният размер и тегло, наличието на стълби, камиони и други фактори. Цените на услугите за извозване са обикновено индивидуални и може да се получи оферта след оглед на място или след попълване на онлайн формуляр.

Какви видове стари мебели могат да се извозят и как мога да поръчам услугата в София?

Почти всички видове стари мебели могат да се извозят, включително мека мебел, твърда мебел, легла, гардероби и други. Някои компании обаче може да имат ограничения по отношение на определени видове мебели. Важно да се уточни това при поръчката на услугата. За да поръчате услугата за извозване, трябва да се свържете с избраната компания чрез телефон, имейл или онлайн формуляр на техния уебсайт. Операторите ще ви предоставят необходимата информация за услугата и ще ви дадат оферта според вашите нужди.

Scroll to Top