Почистване на апартаменти и извозване на отпадъци

Боклук Ком компания, която предлага услуги по извозване на битови отпадъци от апартаменти, събиране в чували, изнасяне и транспортиране до законно депо. Ние осигуряваме качествени услуги за всички наши клиенти в градовете София. В допълнение към нашите услуги по извозване на отпадъци, ние предлагаме демонтаж на стари мебели, изнасяне и извозване. Също така, ние осигуряваме дезинфекция с протокол, за да можем да осигурим здравословна и чиста среда за всички наши клиенти.

Цените стартират от/до!

Стари мебели10 до 15 лв.
Всички апартаменти60 до 180 лв.
След пожар120 до 240 лв.
Мазета и тавани60 до 120 лв.
Минимална стойност80 до 90 лв.
Извозване на битови отпадъци от адрес

Някой важни услуги

Извозване на битови отпадъци
Когато се нуждаете от извозване на битови отпадъци, Боклук Ком е вашият надежден партньор. Ние разполагаме с всички необходими средства и опит, за да можем да осигурим най-добрата услуга за всички наши клиенти. Събирането на отпадъците се извършва чрез специализирани чували, които осигуряват сигурност и лесен транспорт до нашите коли. След това, нашите квалифицирани служители изнасят и транспортират отпадъците до законно депо, където се извършва съответната обработка и рециклиране.

Демонтаж на стари мебели
Ако се нуждаете от демонтаж на стари мебели, Боклук Ком може да ви помогне. Нашите квалифицирани служители разполагат с необходимите инструменти и опит, за да можем да извършим демонтаж на стари мебели без усилие. След това, мебелите се изнасят и извозват до законно депо, където се извършва съответната обработка и рециклиране.

Дезинфекция с издаване на протокол
Когато става въпрос за дезинфекция, Боклук Ком разполага с необходимите знания и опит, за да можем да осигурим дезинфекцията на вашето жилище, офис или друга сграда. Нашите квалифицирани служители използват специални препарати и технологии, за да гарантират най-високото качество на дезинфекцията. В процеса на дезинфекция се използват средства, които са ефективни срещу вируси, бактерии и гъбички, за да можем да осигурим здравословна и чиста среда за всички наши клиенти.

Защо да изберете Боклук Ком?
Ние сме екип от квалифицирани специалисти, които са посветени на качественото обслужване на нашите клиенти. Ние разбираме важността на здравата и чиста среда, затова се стремим да предоставим най-добрите услуги по извозване на отпадъци, демонтаж на мебели и дезинфекция. Ние използваме само средства и технологии, които са екологично чисти и безопасни за хората и околната среда.

Коректност от Боклук Ком

Ние винаги се стремим да предложим най-доброто обслужване на нашите клиенти. Винаги ще получите качествени услуги от нашия екип. Ние работим бързо и ефективно, за да можем да осигурим максимална удобство за нашите клиенти. Ние имаме гъвкаво работно време, за да можем да се адаптираме към вашите нужди и изисквания.

Ако се нуждаете от услуги по извозване на битови отпадъци, демонтаж на мебели или дезинфекция, Боклук Ком е вашият надежден партньор. Ние ще се погрижим за всичко, за да можете да се наслаждавате на чиста и здравословна среда.

ЧЗВ за извозване на битови отпадъци от адрес и етаж

Каква е цената на извозването на битови отпадъци от адрес и етаж?

Цената на извозването на битови отпадъци от адрес и етаж зависи от множество фактори, като обема на отпадъците, броя на етажите, до които трябва да се извозват отпадъците и други фактори. В Боклук Ком предлагаме индивидуални оферти за всеки клиент, които са съобразени с конкретните нужди и изисквания на клиента. За да получите оферта, може да се свържете с нас чрез телефон, електронна поща или онлайн формуляр на нашия уебсайт.

Какви видове отпадъци могат да бъдат извозвани от адрес и етаж?

Извозването на битови отпадъци от адрес и етаж включва различни видове отпадъци, като например:
• Битови отпадъци: хартия, картон, пластмаса, стъкло, метал, хранителни отпадъци и др.
• Стари мебели: мека мебел, твърда мебел, шкафове, легла и др.
• Електроуреди: хладилници, перални машини, сушилни машини, телевизори и др.
• Строителни отпадъци: цимент, гипсокартон, стари плочки, тухли и др.

Scroll to Top